2013. március 10.

Beneveztem

Beneveztem magam egy blogversenyre. Nem szoktam ilyet csinálni és most sem a dicsőség hajt, sokkal inkább a vágy az utazásra. Mert nagyon szeretek utazni, és ritkán tehetem meg, eltekintve attól, hogy majdnem minden hétvégén Kisfaluba utazom. Ez viszont egy nagyobb léptékű dolog. Ez egy nemzetközi verseny, aminek a 16 győztese (az egész világról 16!!) életet, lakóhelyet és blogot cserél egy másik győztessel júniusban 10 napra. Összesen ennyit lehet eltölteni a másik országában és tanulni az ottani emberekről, kultúráról, ételekről és környezetről. Minderről pedig természetesen írni kell a blogbejegyzéseket.

Szavazni lehet a blogokra, az első 25-ből választ ki a zsűri 14-et, a maradék 2 pedig a két legutolsó blog lesz. Tehát nem is tudom, érdemes-e arra kérjelek Benneteket, hogy szavazzatok, bár szerintem az utolsó kettőbe kerülni kisebb az esély, mint az első 25-be, ami lássuk be, szintén nem nagy. De ha meg sem próbálom, biztos nem fog sikerülni, nem igaz? Az alábbi linkre kattintva lehet rám szavazni:
Azért ezzel még nincs kész minden, mert meg kell adni az e-mail címet, amire jön egy megerősítő kód, arra kell kattintani és akkor már tényleg kész. Ez érthető is, nyilván így akarják kiszűrni, hogy valaki ne adhasson magára rengeteg szavazatot, bár természetesen ezt is ki lehet játszani csalással. A határidő április 15, addig ez az idegesítően villogó izé ottmarad a jobb oldali sávban.

15 megjegyzés:

  1. Rendben, rajtunk ne múljon. Van néhány e-mail címünk.

    VálaszTörlés
  2. Ildikó Kedves (ennyivel beljebb vagyok :), szavaztam-rögvest hármat, ennyi 'emilem' van nagy hirtelen! :D
    Drukkolok is!

    VálaszTörlés
  3. Én szavaznék nagyon szívesen - van néhány e-mail címem nekem is - de gőzöm sincs, hogy hogy kell. Nem tudok angolul, és ha erre a villogó izére rákattintok, egyszerűen nem tudok tovább menni. Help!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit lejjebb meglátod, hogy "Én kis falum", ott a jobb szélen van egy lekerekített téglalap, VOTE felirattal, arra kell kattintani. Ekkor megnyílik egy téglalap, ahova be kell írni az e-mail címet, a VOTE pedig átalakul SUBMIT-té. Ha beírtad a címet, SUBMIT-ra kattintasz, akkor kapsz egy e-mailt Confirm your vote tárggyal, amiben középen van egy iszonyú hosszú (legalább kétsoros) link. Megnyílik a böngészőben egy új ablak, de ezzel teendőd már nincs több. Becsukhatod az összes Big Blog Exchange ablakot. Köszönöm!

      Törlés
  4. Nagyon köszönöm mindenkinek, már 10 szavazatom van!! :))

    VálaszTörlés
  5. Ildikó Kedves!
    Teljes véletlenségből nem Te szerepeltél a mai Ízőrzők adásában, mint 'gyökereit tekintve kis falusi', egy Sváb kis faluból ???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsuzsa Kedves!
      Röviden: nem. De ez több sebből is vérzik: Kisfalu nem sváb és az én gyökereim nem kisfalusiak (hanem alföldiek).

      Törlés
    2. Pedig még a krókusz is pont ilyen volt a záró képen.
      Kérek elnézést és törölheted is a bejegyzést! :)

      Törlés
    3. Miért törölném? Inkább alkalomadtán megnézem a videótárban!

      Törlés
    4. A birka tévedéseim helyett küldtem még 3 szavazatot! Egyre jobb a helyezésed! :)

      Törlés
  6. Azt hiszem sikeresen szavaztam.. :-)

    VálaszTörlés
  7. Sajnálom, hogy nincs lehetőségem szavazni, de szurkolok azért ! Eszter

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...