2015. május 12.

3 napos harcosok

Még csak 3 naposak és már harcoskodnak. Korminál (ő akadt el a születéskor) eleinte volt némi szopási probléma. Némi? Alig szopott, már egész vékonyka volt, mi pedig diktáltuk bele a lefejt tejet, fecskendőből. Közben pedig folyton odatettük cicire tőgyre, hogy hátha megy ez már magától is. És türelmünk rózsát termett: ma már önállóan, erősen, nagy mennyiségeket szopott. Második napja kihozzuk Színest legelni, mert már nagyon akart jönni és akkor kijönnek vele a picurkák is. Legtöbbet alszanak, de ha ébren vannak, már felfedező útra indulnak, na meg harcoskodnak és közben pusziszkodnak. A legnagyobb vesztes Pörc, aki ilyenkor meg van kötve, azért is hallatszik a háttérből a nyüszítése.
A videó gyenge minőségét nézzétek el nekem, telefonnal készült.

4 megjegyzés:

  1. Jaj de kár, hogy bakok :( nehéz nem kötôdni, fôleg ha nevük is van. Csuda mókásak (és veszett rosszak lesznek hamarost :D)

    VálaszTörlés
  2. Piszke a szívemből szóltál... :o(

    Nagyon kis cukkerek!

    VálaszTörlés
  3. Az én szívemből is, de mit tegyünk. Ez nem (sem) kívánságműsor. Pontosan tudom, hogy szörnyű lesz, mert már Góréval és Bütyökkel is szörnyű volt, pedig őket nem is én segítettem a világra.

    VálaszTörlés
  4. annyira aranyosak. pici apróságok! <3

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...