2013. február 12.

Pöttyös csésze kapható!!

A múlt héten láttam meg a madaras áruházban ezt a csészét, és igen, rámköszönt. Akkor még csak odáig jutottam, hogy a telefonommal lefényképeztem, mert minek már nekem még egy, még ha ezer évig vadásztam is ilyenre, pont ilyenre, fehér alapon piros pöttyösre?? Hiszen kaptam én a múltkor kettőt is, így aztán a letört fülűvel együtt már három van!

Aztán Lajosom mondta, amikor meséltem neki: Miért nem vetted meg? No, ma visszamentem és megvettem. Igaz, csak egyet. Ha jövő héten is lesz, hát nem tudom, mi lesz. Fosztok. Ha még hagytok.

5 megjegyzés:

  1. A pöttyös bögre nálam is nagy kedvenc! Van is belőle jó pár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nálam nem "csak úgy" a pöttyös: fehér alapon piros pöttyös kell, hogy legyen!

      Törlés
  2. de helyes :) jó hogy vettél!

    VálaszTörlés
  3. Aranyos, szerintem vegyél egy hatos készletre valót, baromi jól mutatna szépen sorban egy konyhapolcon.
    Egy időben, én meg piros szívecskés csészéket, kávés készletet, vizes poharakat, tányérokat, tálakat, kancsókat, fűszertartókat, abroszokat, konyharuhákat, konyhafüggönyt, ülőpárnákat, szalvétákat, tálcákat, kaspókat gyűjtögettem. Kár, hogy sok eltörött, tönkrement azóta. Szívet melengető látvány a maradék a régi konyhakredencemben és a kávé, kakaó számomra csakis szívecskésből finom! Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy csak abból?
      Valamiért én nem veszek semmiből sem egynél többet. Most hétvégén is vásároltam két nagyon csinos bögrét, majd megmutatom, de mindegyikből csak egyet-egyet.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...