2013. június 24.

Vegyétek, vigyétek!

Nem voltam benne biztos, amikor a legutóbbi bejegyzést írtam, hogy jól teszem-e. Nem lesz-e hencegős, felvágós, bibibís. És úgy tűnik, nem az lett, mert meg tudtam mindenkinek mutatni, hogy minden napban észre kell venni a jót. Lily vetette föl, hogy akár lehetne ez egy játékindító bejegyzés is, és miért is ne lehetne? Régebben voltak ilyenek és szerettük őket.
Viszont továbbra sem akarok kényszeríteni senkit arra, hogy megtegye. Akinek kedve van, írja meg, csak azt kérem, hogy linkelje be ide megjegyzésbe. Ilyenkor persze feltételeket kell rögzíteni. Az teljesen véletlen volt, hogy nálam pont 10 pont jött össze, ez szerintem nem törvényszerű, mindenki írjon annyit, amennyit szeretne. És még egy fontos dolog: ez egy, egyetlenegy napra vonatkozhat. Hiszen ma már én sem írnám ugyanazt, mint 3 napja. Azóta nagyon sok minden megváltozott. Pesten vagyok, elmúlt a nagy meleg (sőt, kifejezetten hideg van) és azt a sok gyönyörű meggyet körbedongták a legyek és teleköpködték kukaccal az utolsó szemig. Ettől persze még a mai napnak is voltak apró örömei, de részben egészen mások.
Tehát a feltételek:

  1. Nevezd meg, akitől kaptad a játékfelhívást és linkeld be nála, hogy folytatod.
  2. Sorold föl egy napod legszebb pillanatait Az élet apró örömei címmel.
  3. Add tovább a játékot. Ha úgy gondolod, nevezd meg, hogy kinek adod tovább, vagy pedig bízd az olvasóidra, hogy ki viszi tovább.

Meglátjuk, mi sül ki belőle.

10 megjegyzés:

  1. Jó ötlet, de én megvárnám vele a szabit, tehát csak később fogok erről írni (július közepe). Most csak nemszeretem dolgokat tudnék összeírni. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor is jó, én megvárom szívesen, de ebben szerintem pont az a lényeg, hogy egy "közönséges" napban is találjuk meg a szép pillanatokat. Az a napom, amiről én írtam, nekem is munkanap volt.

      Törlés
    2. Munkanap volt, de Neked otthon és az merőben más. Viszont én a koránkelésben, a rohanásban nem találok örömet, sőt abban sem, hogy egész nap egy irodában ücsörgök. Ha otthon dolgoznék, akkor természetesen más lenne, valószínűleg még örömömet is lelném a munkában. Volt már rá példa :-)

      Törlés
    3. Hupsz, én úgy tudtam, szereted a munkád. Meg azt is, hogy szép tájakon autózol odáig. Persze a koránkelés az koránkelés.

      Törlés
  2. Szeretem, persze... . És való igaz, hogy szép tájakon autózom reggelente, de jobban szeretnék otthon lenni, egész álló nap ki nem mozdulni a telek határáról, hogy ráérősen tudnám meginni a reggeli kávét, közben gyönyörködni a harmatos fűben, a madarak csicsergésében.

    VálaszTörlés
  3. Én amolyan magam módján átvettem, köszönet érte, máshogy nem lett volna agyam mostanában írni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vártam a Piszke-módot, megszületett, és tényleg olyan Piszke-módos lett!

      Törlés
  4. Ó, én is összeszedem a nap végén, ha lesz rá alkalom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint a tegnapi nap végén nem lett rá alkalom, de majd csak lesz a mai (vagy holnapi, vagy más napi) nap végén. Várom!

      Törlés
  5. Vettem, vittem, folytatom a Vályogház blogomban. Én "csak" képeket teszek fel, ezért bejegyzésben részleteztem az élet apró örömeit.

    Amit elfelejtettem leírni, az a legszebb napom, amikor mind a 10 örömöm egy napon teljesül.

    Köszönöm a játékot!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...